Bent u makelaar? Of wellicht van plan zelf uw woning te verkopen? Dan kunt u bij Uilswijze voor verschillende relevante diensten terecht!

inmetenwoning

Inmeten woningen volgens meetinstructie g.b.o. woningen.

Snel accurate en presentabele plattegronden van een woning? Uilswijze kan voor u als verkoopmakelaar woningen op korte termijn nauwkeurig inmeten. 
Alle verschillen met de bouwtekening of afwijkingen tijdens de bouw worden met het inmeten eruit gehaald. Zo kunnen de gebruiks oppervlaken en bruto inhoud juist worden bepaald.Wilt u een voorbeeld van een ingemeten woning zien? Klik HIER

floorplannerplaatje2

Opleveren van plattegronden in  floorplannerlogoonwhite 2 1 orig

Overtuig uw klanten met interactieve plattegronden in 2D en 3D geschikt voor Funda. Deze presenties geven een goed inzicht van de indeling en afmeting van een woning. Het woningaanbod met een plattegrond wordt door Funda ook hoger gewaardeerd. Een pand extra aantrekkelijk maken? Kies dan voor De luxe layout. In deze optie worden de plattegronden gemeubileerd en voorzien van vloerbedekking. Bekijk een groter voorbeeld van FLOORPLANNER 3D

fotografie

Fotografie inclusief 360 graden fotos en virtuele tours

Foto’s geven de eerste indruk van de woning. Haal de potentiële koper over om te kijken. Kijk rond in de ruimtes met 360 graden fotos. Wanneer u als makelaar beschikt over een virtual reality bril dan kunt u uw koper hier ook meteen de woning mee in nemen. Visualisatie laat ook klant mogelijkheden zien van een nieuwe keuken woonkamer of badkamer. Bij de afspraakbevestiging ontvangt u ook een document met handige stylingtips als hulpmiddel.

visualisatieoudekeuken

Visualisatie

Niet iedereen kan zich een voorstelling maken van een nieuwe keuken, badkamer of eventuele uitbreiding.
Middels een visualisatie kunt u potentiele kopers een indruk geven van een opnieuw ingerichte moderne woning.

 

   

Ook Totaal pakketten!

inmeten met meetcertificaat, plattegronden in floorplanner, woningfotografie, 360 graden foto's, virtuele tour, slideshow, woningfilm en hoogtefoto tot 8 meter.

Voor uw specifieke wensen kunnen we een passende offerte maken.

 

Floorplanner